Reguleer bezoekersstromen met onze COVID-19 widgets.

Wij zijn Ticketguard

Wij zetten een nieuwe standaard in ticketing, waarbij we veilige tickets en een bezoekersapp hebben samengevoegd tot Gettin. Gettin is de gids voor bezoekers, zodat zij met één klik hun ticket hebben, op de hoogte zijn van de nieuwste updates en toffe content ontvangen.

Ticketguard is een team van ervaren software developers, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met ticketsystemen en toegangsverlening in de bredere zin. Zo werken we niet alleen aan onze communicatietool ‘Gettin’, maar ook aan innovatieve ticketsystemen voor festivals en toegangssystemen voor het openbaar vervoer en de Rijksoverheid.

Onze producten

Een compleet ticketsysteem om veilig en gemakkelijk overal tickets te verkopen.

Veilige dynamische barcodes om controle te krijgen over de doorverkoop van tickets.

Marketingtools om relaties op te bouwen met bezoekers en om partnerstrategieën te versterken.

Gettin ready? Ontdek ons nieuwste product: Gettin

Ervaar Gettin, waarmee jij met iedere bezoeker kunt communiceren via veilige tickets.

Ticketguard
  • Toegang in batches per tijdslot
  • Persoonlijk communiceren met bezoekers
  • In één klik, geen app, geen extra handelingen
Ticketguard

Start direct gratis!

Tickets verkopen ínclusief ondersteuning van een eigen account manager? Deel hiernaast de details van je event en wij starten direct je kaartverkoop op! Binnen 12 uur ben je online, waar je maar wilt.

Ons ticketsysteem is 100% gratis en zonder verplichtingen. Je betaalt alleen voor het gebruik van bepaalde widgets in Gettin (onze eigen interactieve web-tickets). 

 

Vertel ons iets over je organisatie

We horen graag wat voor een event je gaat organiseren! Gaat het bijvoorbeeld om een festival of om een zakelijk event? Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht en wij nemen contact met je op!