Toekomstbestendig, veilig en slim ticketing

Transformeer iedere mobiel tot een veilig toegangsbewijs en unieke communicatiekanaal om het maximale te halen uit ticketing met onze Plug-in voor jouw eigen ticket-/toegangssysteem.

  • Eenvoudige transitie naar account-based ticketing
  • Snelle en betrouwbare doorstroming
  • Opent nieuwe additionele businessmodellen
  • Zet ticketing in als volwaardig marketing instrument
Contact Sales

Eenvoudige transitie naar duurzaam ticketing

Gebruik onze Plug-in voor een gefaseerde en gecontroleerde transitie naar account-based ticketing die werkt met bestaande processen en controlesystemen. Met onze oplossing worden tickets opgeslagen binnen je eigen ticketsysteem en krijgen bezoekers snel toegang met Scan & Go en TigerID op de mobiel.

Zo bouw je voort op reeds gedane investeringen en ben je snel operationeel om kosten te besparen.

Altijd toegang met de mobiel

Bezoekers krijgen toegang met de Scan & Go of de TigerID op de mobiel. Daarmee hebben zij altijd de juiste ticket bij de hand, ongeacht of er internet beschikbaar is. Deze toegangstokens implementeer je geheel in de stijl van jouw merk in je eigen app of onze kant-en-klare bezoekersapp Gettin. Daarmee wordt de mobiel de belangrijkste marketing instrument.

Ons bijgeleverde scansoftware voor de mobiel of jouw bestaande scan hardware zorgen voor een betrouwbare controle en snelle doorstroming.

Meer over bezoekersapp

Waarom de plug-in?

Perfect voor complexe ticketing en toegangssystemen waarbij je kunt blijven vertrouwen op je bestaande systemen, processen en gedane investeringen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? of ben je benieuwd naar een demo? Contact ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!